Manolo – Jungle

Chorus :
Pardon, dans la jungle ehh nous battons.
Tout ma vie a été une baston
Igo la jungle est ma maison et ma raison.

1st Verse :
Dacht je dat ik het op ze frans liet, buit pakken op je mattie kanniet, het ging ik een tijdje slecht ik zag ze allemaal verdwijnen,
ze waren als me schaduw is het licht zijn ze bij me, begonnen met me soldiers en ben met ze tot het einde, je bent er als we eten waar was je toen we grinden, je was niet met ons je was met rosalie-lie, stacken voor een wijf en dan nog roepen mob-b, flikkers plakken floes broer en je hoort ze niet niet, slinger in de jungle het kan zijn dat iemand schiet schiet.
Je ne rien a foutre de faux rappers Blah blah, Gedragen zich als gangster en zingen na-na-na-na, ik ben nu met de realest hou die nemen ver van me, we gingen door het vuur bro nu gaan we samen vlammen, ik strijd al heel me leven rap daar heb ik schijt aan, laat me beter eten en al me jongens komen rijk aan, de jungle doet geen sorry bro je krijgt er veel spijt van, BENG BENG La jungle est Mon quartier.

Chorus :
Pardon, dans la jungle ehh nous battons.
Tout ma vie a été une baston
Igo la jungle est ma maison et ma raison.

2nd verse :
Broer het gaat beter zelfs van blinden krijg ik boze ogen, wil naar de hemel shit heeft me richting hel gezogen, bro ik werd pas real toen ik zag dat je nep was, ik wist niet dat alles wat je in me zag geld was, vrienden kies je niet bro de jungle bracht ons bij elkaar, een van ons zit vast komt die buiten bro staat alles klaar, ik heb genoeg gezien vertrouwen kan ik je niet geven, want zelfs in familie zijn er ratten die niet bleven, vergeven niet vergeten, flasht die je 1x komt er ook de 2e, onderweg naar de top maar we gleden van de treden, me mama gaf me adem en de jungle leerde leven, ik leerde leeuwen kennen en ik liet die slangen rennen, een eerste klas flikker gap dat kan je niet ontkennen, ben de realest in the game voor jullie is dat wennen, voor alles strijd ik zelf je laat je ouders je verwennen, de streets leerden me vechten ik ben ready to rumble, manolo motherfucker the realest in de jungle, ik zeg manolo motherfucker de realest in de jungle

Tags:
 

2 Comments

  1. We are waiting for the english ones.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *